Skinny Stix – produs pentru slăbire și curățarea corpului

Produs nou pentru slăbire – Skinny Stix — Acestea sunt sticuri pentru a prepăra o băutură cu un gust de ananas. Produsul conține doza concentrată de componente naturale care accelerează metabolismul.

Cei care au reușit deja să cumpere Skinny Stix pentru slăbire, spun că datorită acestui produs puteți pierde în greutate cu 4-15 kg. Pentru a avea o siluetă perfectă, nu trebuie să urmați o dietă strictă sau să faceți sport. Produsul nu are efecte adverse și contraindicații

logo

Principalele cauze ale obezității

Excesul de greutate apare sub influența diverșilor factori, incluzând ereditatea, tulburările endocrine, activitatea motrică scăzută. Baza acestui mecanism este un dezechilibru între energia consumată și numărul de calorii din alimente. Dacă organismul nu are timp să proceseze substanțele nutritive, acesta le acumulează sub formă de grăsime.

Astfel, se pot distinge următoarele cauze care stau la baza obezității:

 • metabolizmul scăzut;
 • alimentare incorectă — pofta patologică pentru dulciuri;
 • zgurarea corpului;
 • tulburări ale tractului gastro-intestinal.

Puteți rezolva problema dacă cumpărați Skinny Stix pentru. În dezvoltarea lor, au fost luate  în considerare principalele mecanisme ale obezității. Produsul acționează complex, care oferă un efect puternic de ardere a grăsimilor.
el embalaje

Proprietățile medicinale a produsului

Conform recenziilor, SkinnyStix pentru slăbit are urmatoarele proprietăți:

 • accelerează procesele metabolice;
 • îndepărtează toxinele și zgurii;
 • arde grăsimi corporale, inclusiv celulită;
 • normalizeaza procesele de digestie;
 • corectează obiceiurile alimentare.

Eficacitatea

Prosdusul a fost testat clinic, confirmând siguranța și eficacitatea acestuia. Are toate licențele necesare și certificatele de calitate. Citiți certificate, precum și recenzii reale despre produsul Skinny Stix pentru arderea grăsimilor de pe site-ul producătorului.

Lista ingredientelor active

Produsul SkinnyStix are  componente naturale cu proprietăți de ardere a grăsimilor:

 1. Frunze mate — accelerează metabolismul lipidelor, stimulează activitatea fizică și mentală.
 2. Semințe de guarana — umple corpul cu energie, elimină oboseala, letargia, apatia.
 3. Frunzele Damiana — normalizeaza pofta de mîncare, suprima interesul nesănatos in alimentație.
 4. Pudra Cayenne — o sursă de capsaicină: reduce pofta de mâncare, accelerează metabolismul, normalizează digestia.
 5. Frunzele de stevia — dă băuturii un gust dulce, nu conține calorii și nu cauzează dependență. Poate fi utilizat chiar și cu diabet.
 6. Boabele de cacao sunt o sursă de teobromină: distrug depozitele de grăsime existente, stimulează regenerarea celulelor.
 7. Boabele de cafea – pline de energie, contribuie la eliminarea toxinelor, a excesului de colesterol și a glucozei din sânge.

el embalaje Skinny Stix

Principiul de funcționare

În conformitate cu instrucțiunile, Skinny Stix pentru a accelera metabolismul acționează în etape. În primul rând, crește rata metabolică: grăsimile și carbohidrații care vin împreună cu alimentele sunt procesate mai repede. În paralel, se lansează procesul de incinerare a sedimentelor deja existente.

Componente active ale produsului elimină toxinele, zgurii, distrug radicalii liberi. Datorită acestui fapt, organismul se întinerește, există o energie și vigoarea interioară.

Produsul reglementează și obiceiurile alimentare. După ce se consumă, dispare pofta patologică pentru produsele de patiserie și de panificație. Aceasta asigură stabilitatea și durabilitatea rezultatelor obținute.

De ce  Skinny Stix este așa de popular?

Cost accesibil pentru Skinny Stix  normalizarea metabolismului — nu singurul motiv pentru popularitatea sa. Cumpărătorii notează gustul și aroma plăcută a băuturii, absența contraindicațiilor și nu provoacă dependența. Slăbirea cu acest produs are loc în cele mai confortabile condiții, astfel încât obezitatea nu se mai întoarce.

Concluzia unui nutriționist

Potrivit medicilor, Skinny Stix pentru obezitate poate fi folosit pentru vindecarea corpului bărbaților și femeilor de toate vârstele. Nu conține suplimente hormonale și alte componente potențial dăunătoare. Prețul Acceptabil Skinny Stix pentru corectarea cifrei datorită compoziției sale exclusiv naturale.

Un efect asemănător cu arderea grasimii poate fi atins dacă componentele sale sunt incluse în dieta zilnică. Dar pentru aceasta este necesar să consumăm în mod regulat porțiuni mari de fructe  exotice. Sticurule sunt convenabile prin faptul că acestea conțin formula concentrată a acestor componente.

Specificul programului

Skinni StixÎnainte de a consuma Skinny Stix , trebuie să studiați cu atenție prospectul , dă urmatoarele recomandații.

 1. Sticul cu praf trebuie dezolvat într-un pahar de apă fiartă, caldă (dar nu fierbinte).
 2. Beți băutură cu 30 de minute înainte de mese, de două ori pe zi.
 3. Într-o zi nu mai puteți lua mai mult de 3 plicuri.
 4. Durata tratamentului este determinată individual, pe baza indicelui IMC.

Unde se procură sticuri?

Este ușor să aflați unde să cumpărați sticuri pentru slăbire Skinny Stix. Ele sunt vândute direct de la producător, prin intermediul site-ului oficial. Astfel de restricții au fost introduse intenționat pentru a proteja produsul  împotriva falsurilor. Din acest motiv, nu puteți cumpăra Skinny Stix pentru slăbit într-o farmacie.

Puteți achita comanda la primirea coletului. Livrarea se efectuează în toate regiunile țării.

logo

Recenzii pentru produsul de slăbire Skinny Stix

Irina, 29 de ani

«Îmi place  foarte mult gustul și mirosul produsului : cu placere l-am consumat . Am slabit deja cu 8 kg în 10 zile»

Lyudmila, 47 de ani

«Am văzut acest produs la  fiica mea, am decis să încerc. Mă simt mult mai sănătoasă și mai energică»

Valeria, 35 de ani

«Până la vârsta de 30 de ani eram slăbuță și nu am avut griji de formele siluetei . Dar cu vârsta, metabolismul încetinește, așa că am început să i-au aceast produs»