Crema Varydex este pentru tratamentul varicelor

Varydex este un remediu pentru vene pe baza de extracte din plante. A fost dezvoltat într-un laborator elvețian ca rezultat al cercetării pe termen lung.

Crema este destinata tratamentului și prevenirii varicelor la nivelul picioarelor. Este eficient în orice stadiu al bolii. Pentru a cumpăra Varydex pentru varice, nu aveți nevoie de prescripția medicului, deoarece medicamentul nu are contraindicații și efecte secundare.

Varydex

Cauzele varicelor

Varicele sunt varice patologice și subțierea pereților vasculari, însoțite de formarea de noduri asemănătoare anevrismului. Boala se dezvoltă sub influența unui număr de factori:

 • predispozitie genetica;
 • vâscozitate crescută a sângelui în combinație cu tensiune arterială scăzută;
 • sarcină mare pe membrele inferioare din cauza sarcinii, excesului de greutate, travaliului fizic;
 • tulburări în activitatea sistemului endocrin.
Potrivit medicilor, Varydex ajută la reducerea riscului de complicații și la evitarea intervențiilor chirurgicale. Poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați de orice vârstă.

Despre proprietățile medicamentului

Instrucțiunile pentru Varydex spun că are următoarele proprietăți medicinale:

 • analgezic;
 • decongestionant;
 • antiinflamator;
 • tonic;
 • întărire;
 • restaurare.
logo

Principiul acțiunii ingredientelor active

Recenziile reale ale produsului Varydex notează debutul rapid al efectului terapeutic. La câteva minute după aplicare, crema este absorbită în piele, eliminând greutatea și umflarea picioarelor. Componentele sale active se acumulează în țesuturi, ajută la întărirea și refacerea vaselor de sânge. După un curs complet de tratament, manifestările externe ale bolii dispar, iar probabilitatea exacerbărilor scade.

Compoziție de cremă Varydex

Compoziția cremei Varydex a fost selectată după descifrarea înregistrărilor lui Hipocrate. Specialiștii laboratorului elvețian au completat formula originală, sporind acțiunea sinergică a componentelor. La crearea medicamentului, au fost utilizate doar ingrediente naturale:

Rădăcină de păpușar
Normalizează activitatea transpirației și a glandelor sebacee, dezodorizează, elimină senzația de etanșeitate a pielii.
Mătură de măcelar
Ameliorează greutatea și oboseala picioarelor.
Frunze de strugure
Acestea activează circulația sângelui la locul de aplicare, normalizează drenajul limfatic, cresc tonusul vascular.
Extract de lipitoare
Reduce vâscozitatea sângelui, previne formarea cheagurilor de sânge, suprimă procesele inflamatorii.
Semințe de datură
Măresc rezistența și elasticitatea pereților vasculari, previn deformarea ulterioară.
Vitamina B6
Accelerează refacerea țesuturilor deteriorate, resorbția hematoamelor și vânătăilor.
Compoziție de cremă Varydex

Recenzii ale flebologilor despre crema Varydex

Pentru tratamentul varicelor extremităților inferioare, medicina modernă oferă un întreg arsenal de remedii. Fiecare dintre ele îndeplinește doar una dintre funcții. Ca urmare, pacientul trebuie să ia multe medicamente care au un efect negativ asupra ficatului și rinichilor.

Cumpărați crema Varydex pentru varice ,este o alternativă la metodele tradiționale de tratare a bolii. Elimină simptomele bolii și combate cauza apariției acesteia. Prețul remediului natural Varydex pentru tratamentul varicelor este mult mai mic decât cursul complet de tratament de la orice flebolog.

Rezultatele studiilor clinice

Studiile clinice ale medicamentului au fost efectuate sub supravegherea Organizației Mondiale pentru Controlul Varicelor. Au continuat timp de 8 luni. Peste 7.500 de voluntari care suferă de o anumită formă de tulburări vasculare au fost implicați în cercetare.

Pe parcursul experimentului, eficiența ridicată a medicamentului a fost confirmată. În 100% din cazuri, a redus edemul patologic și a eliminat durerea. La 99% dintre pacienți, rețeaua vasculară și nodurile vizibile au dispărut complet. În același timp, judecând după recenzii, crema Varydex pentru varice nu a provocat reacții adverse la niciun participant la experiment.

Reguli pentru utilizarea cremei

Reguli pentru utilizarea cremei VaridexÎnainte de a utiliza Varydex pentru boli venoase, spălați zona afectată cu apă caldă și săpun și apoi uscați. Produsul este frecat în piele cu mișcări ușoare de masaj. Procedura se efectuează de două ori pe zi.

Este recomant să aplicați medicamentul într-un curs pentru a obține un efect cumulativ. În viitor, este recomandabil să repetați recepția de mai multe ori pe an, pentru a preveni exacerbările. Produsul trebuie păstrat într-un loc întunecat și uscat, si nu la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate este de 2 ani.

Beneficiile cremei

În comparație cu alte tratamente pentru venele fără prescripție medicală, prepararea pe bază de plante Varydex are mai multe avantaje:

 • Nu conține aditivi sintetici care pot provoca o reacție alergică.
 • Crema este la fel de eficientă pe toate zonele pielii, chiar și pe cele mai sensibile.
 • Produsul se absoarbe rapid fără a lăsa urme grase pe haine.
 • Tratamentul este posibil în orice stadiu al bolii.
 • Terapia nu oferă un rezultat temporar, ci permanent.

Unde se vinde Varydex

Pentru a afla de unde să cumpărați crema de întărire a venelor Varydex la cel mai mic preț, ar trebui să vizitați site-ul oficial al producătorului. Compania vinde produse direct, fără intermediari.

Puteți utiliza serviciul de oriunde din Europa. Medicamentul va fi livrat după coordonarea comenzii cu managerul într-un timp scurt. Plata se face prin ramburs, ceea ce elimină probabilitatea de fraudă.

Crema Varydex