Nomidol este o metodă eficientă împotriva ciupercii piciorului

Nomidol reprezintă o formulă unică și patentată care lupta împotriva ciupercii piciorului, ciupercilor unghiilor, mirosului neplăcut și mancarimilor. Complexul de emolienti crează o protecție invizibilă, prevenind formația crăpăturilor care nu lasă nicio șansă ciupercilor nicio șansă să rămână pe piele. Mulțumită ingredientelor naturale, Nomidol este eficient în lupta cu micozele picioarelor și unghiilor având etiologii diverse. Va produce o senzație de răcoare și va elimina mirosurile neplăcute după o zi aglomerată  la muncă.
logo

Cum funcționează

AGENT ANTIMICOTIC NOMIDOL CREAMTratamentul are un efect cumulativ. La început vindecă principalele simptome, apoi elimina boală. Crema lupta împotriva tuturor tipurilor de ciuperci.

Nomidol acționează în următoarele moduri:

 • Neutralizează mirosurile neplăcute;
 • Lupta împotriva ciupercilor picioarelor și unghiilor;
 • Elimina mâncărimile dintre degete;
 • Previne micozele unghiilor
 • Înlătura decojirea pielii

După un tratament de o luna vei observă vindecarea crăpăturilor, micro-rănile, restaurarea întreagă a pielii și a unghiilor. Crema ajută la îmbunătățirea imunității locale și protejează împotriva reapariției bolii. Apariția ciupercii este asociată cu slăbirea funcțiilor protective ale corpului. Agentul antifungic poate ajută persoanele care au luptat cu ciupercă mult timp în zadar. Nomidol are efect fungicid și antifungic. Crema este universală și accesibilă cu toate că prețul sau este de buget lucru ce reprezintă de asemenea un mare plus pentru clienți.

Conținut

Crema este făcută din ingrediente naturale derivate din plante și nu conține coloranți, conservanți, arome artificiale sau organisme modificate genetic. Crema nu are contraindicații sau efecte adverse. Nomidol este autorizat de lege.

Compoziția componentelor active includ:

 • Moscul de castor oprește creșterea și dezvoltarea ciupercilor. Are un efect distructiv asupra celulelor ciupercilor existente deja.
 • Uleiul Hypericum elimina varicele sau stagnarea venoasă, și are de asemenea efect antbacterial.
 • Ulei de Melissa care elimina sentimentul de arsuri sau discomfort, iritații ale pielii, dermatoză.
 • Ulei Series ce are efect anti-inflamator și antialergenic.
 • Ulei de rostopasca ce suprima ciupercă activ și crește imunitatea.

Cum se folosește

Cum să folosești Nomidol? Să analizăm instrucțiunile simple de folosire:

 1. Stoarce o cantitate mică de crema în mâna;
 2. Întinde peste zona afectată;
 3. Crema trebuie masată pe piele până când este absorbită complet.

Durata tratamentului profilactic este de 15 zile. În acest timp va trebui să folosești crema de 2 ori pe zi. Întregul tratament durează 30 de zile. Va trebui să aplici crema noaptea, dar o poți folosi și în timpul zilei (pentru a ameliora senzația de mâncărime și arsuri).

Înainte de folosire este recomandat să fie testată cazul unei reacții alergice. Trebuie masată o picătură de crema pe piele și lăsată pentru câteva ore. Nu este recomandat să fie consumat alcool cu o zi înainte de test.
ELIMINAREA EFICIENTĂ A TUTUROR CONSECINȚELOR MICOZEI

Testimoniale

Soțul meu are o problema constanta – ciuperca de pe degetele și unghiile sale. Este foarte activ, merge la baie, la piscină sau la sala și aparent ia ciupercă de acolo. Am încercat totul, nimic nu l-a ajutat. I-am cumpărat Nomidol soțului meu și problema a fost rezolvată. Voi dezvălui secretul – Nomidol nu lupta doar cu ciupercă dar și cu mirosul neplăcut. Multe femei mă vor înțelege – cum te simți atunci când picioarele și pantofii soțului tău miros constant. Nomidol este că o bagheta magică pentru noi. Dacă mergem la mare, la țară sau la un rău, nu avem probleme să o facem desculți!

logo