Keraderm — gel cremă pentru tratamentul infecțiilor fungice

Crema Keraderm — este un agent antifungic cu spectru larg. Compoziția vegetală a complexului distruge marea majoritate a ciupercilor parazite și, de asemenea, favorizează repararea țesuturilor. Cu o utilizare prelungită, crema măreşte imunitatea locală a pielii, creând protecție împotriva reinfecției.

Terapia micozei se bazează, de obicei, pe utilizarea antibioticelor și a antihistaminicelor. Un astfel de tratament este însoțit de multe reacții adverse. Noua cremă nu este lipsit de aceste neajunsuri, așa că ideea de a cumpăra Keraderm împotriva ciupercii este extrem de tentantă pentru toți cei care s-au săturat să lupte cu infecția.

Keraderm Crema

logo

Cum se recunoște ciuperca

Ciuperci parazite care provoacă micoze, există mai mult de 350 de specii. Acestea pătrund în piele prin contactul cu o persoană sau un animal bolnav sau prin utilizarea alimentelor sau a apei contaminate. Boala se manifestă în moduri diferite, în funcție de tipul de microorganism patogen și de localizarea acesteia. Printre simptomele comune se pot distinge următoarele:

 • decojirea pielii;
 • roșeața zonelor hoteliere, în special în contact cu apa fierbinte;
 • mâncărime persistentă;
 • oboseală cronică, pierderea forței;
 • iritabilitate;
 • sindrom de durere — la forme severe ale bolii.
Micozele picioarelor sunt mai frecvente decât altele. Acestea sunt însoțite de un miros neplăcut, o schimbare a culorii și formei platinei unghiilor. Acest lucru este facilitat de transpirația excesivă a picioarelor (hiperhidroză), purtarea de încălțăminte strânsă și șosete din materiale sintetice. În plus, sporii ciupercii pot pătrunde în organele interne, provocând perturbări severe ale funcțiilor sistemice.

Puteți cumpăra Keraderm de ciupercă pe picioare pentru orice variantă de micoză. Instrumentul ajută la eliminarea infecției bacteriene unite și la refacerea pielii la un aspect sănătos într-un singur curs.

Proprietățile cremei vindecătoare

Instrucțiunile pentru remediul Keraderm spune că acesta are următoarele proprietăți:

 • antifungice;
 • antibacteriane;
 • imunomodulatore;
 • de răcire;
 • analgezice;
 • liniştitoare;
 • de regenerare.

Componente active

Compoziția remediului Keraderm include extracte concentrate de plante medicinale:

 • Scoarța de lapacho — inhibă activitatea agentului patogen.
 • Nucul negru — distruge celulele microorganismelor patogene.
 • Koptii chinezi — distrug sporii ciupercii parazite.
 • Aloe vera — calmează și înmoaie pielea.
 • Echinacea — sporește imunitatea locală.
crema beneficiază

Cum funcționează Keraderm

Judecând după recenzii, crema Keraderm de ciupercă aduce alinare după prima aplicare. La a 10-14 zi, manifestările externe ale bolii dispar, iar cursul complet asigură protecție împotriva reinfecției.

Produsul nu provoacă senzație de căldură sau mâncărime la nivelul picioarelor. Actionează delicat fără a irita pielea sănătoasă.

Ce spun dermatologii

Potrivit medicilor, crema Keraderm pentru prevenirea ciupercii poate fi utilizat la orice vârstă. Componentele active ale cremei se acumulează în straturile superioare ale pielii, creând o barieră protectoare. Acest lucru previne pătrunderea infecției pe o perioadă lungă de timp (2-3 luni).

Utilizarea cremei în scopuri preventive este recomandată persoanelor cu imunitate redusă, diabeticilor, sportivilor profesioniști. Este recomandabil să-l utilizați după fiecare vizită la o baie publică, la piscină sau la duș.

Caracteristici cheie de dezvoltare

Consumatorii subliniază următoarele avantaje ale cremei:

 • Forma convenabilă de ambalare. Gelul este încadrat într-o sticlă de plastic cu un distribuitor de doză, care vă permite să măsurați cu exactitate cantitatea potrivită pentru o singură utilizare.
 • Textura ușoară. Spre deosebire de unguentele antifungice tradiționale, noul produs este absorbit rapid și are un miros discret.
 • Compoziția naturală. Crema are nu numai antifungice, ci și proprietăți de îngrijire.
 • Cel mai bun preț pentru crema Keraderm. O sticlă este suficientă pentru a lua cursul complet, dar costă mult mai ieftin decât analogii.

Cum se folosește remediul

Pentru a cumpăra crema antifulgică Keraderm, nu este necesară rețeta medicului. Cu toate acestea, este recomandabil să consultați un specialist pentru un diagnostic precis: unele simptome dermatologice au simptome similare cu micozele, dar sunt cauzate de alte motive.

Înainte de a începe utilizarea, asigurați-vă că nu există alergii la componentele principale ale produsului. Puteți efectua un test individual de sensibilitate pe o zonă mică de piele sănătoasă.

Crema se aplică pe zonele afectate de două ori pe zi, dimineața şi seara, după procedurile standard de igienă. Trebuie frecat cu mișcări ușoare de masaj pentru a accelera absorbția. Durata cursului recomandat este de 30 de zile.

În scopuri preventive, remediul este utilizat în cursuri scurte, timp de 14 zile fiecare. Între ele trebuie respectate pauze de cel puțin 2-3 luni.

Keraderm Crema

De unde să cumpărați Keraderm Cream?

Puțini știu de unde să cumpere Keraderm de ciupercă. După ce produsul a intrat pe piața farmaceutică, au apărut multe analogii cu un nume similar, dar au fost complet inutile. De asemenea, este imposibil să cumpărați crema antifulgică Keraderm într-o farmacie.

Producătorul avertizează: produsul original este vândut doar pe site-ul oficial. Există, de asemenea, un preț fix pentru Keraderm de micoza picioarelor. După trimiterea cererii, comanda etse livrată cât mai curând posibil. Plata se face DUPĂ primirea pachetului.

Reprezentantul oficial organizează adesea promoții. În timpul acțiunii lor, prețul pentru Keraderm împotriva infecției fungice poate fi redus de mai multe ori.

logo

Recenziile despre gelul Keraderm

Keraderm este mult mai ieftin decât medicamentele dib farmacie, dar nu mai puțin fiabile.Paulina, 26 de ani
Am încredere în acest remediu: compoziția pe plante medicinale, fără aditivi nocivi. Am scăpat de ciupercă în 2 săptămâni.Frăsâna, 52 de ani
Am cumpărat Keraderm, la sfatul antrenorului nostru de fotbal. După 10 zile, mirosul, mâncărimea și petele de pe picioare au dispărut.Cătălin, 18 ani