Imosteon — gel pentru articulațiile afectate de artrită, artroză, osteochondroză

Imosteon este un ajutor rapid la durerile articulare. Instrumentul este destinat tratării afecțiunilor inflamatorii și degenerative-distrofice. Ameliorează durerea, umflarea și alte simptome incomode în doar 15 minute.

Pentru a cumpăra Imosteon gel pentru articulații este indicat pentru osteoartrită, spondilită, gută și alte boli ale sistemului musculo-scheletic. De asemenea, grăbește procesul de recuperare după efort fizic excesiv și leziuni sportive. Gelul este util și pentru prevenire: masajul ușor obișnuit va opri modificările legate de vârstă în cartilaj și țesutul osos.

logo

Simptomele tulburărilor

O articulație este o parte în mișcare a membrului, o secțiune în care se întâlnesc două oase. Sunt menținute în poziție de fascicule puternice de țesut — ligamente. Mușchii și tendoanele oferă mișcare. Durerea în cel puțin unul dintre elementele acestui sistem poate fi percepută ca durere articulară.

Conform statisticilor, bolile sistemului musculo-scheletice sunt întâlnite la fiecare a treia persoană sub 50 de ani. Odată cu vârsta, riscul de boală crește. După 50 de ani, simptomele încălcărilor sunt deja descoperite în fiecare secundă, iar după 70 de ani — la 90% dintre pacienți.

Puteți opri evoluția bolii dacă comandați Imosteon pentru articulații. El nu numai că elimină rapid durerea, dar combate și cauza bolii. Ingredientele active care compun gelul ajută la ameliorarea umflarea articulațiilor și la revenirea la viața normală.

Imosteon

Proprietățile vindecătoare ale gelului

Conform recenziilor clienților, Imosteon combină o serie de proprietăți utile — antiinflamatoare, decongestionante, analgezice și antibacteriene. Acest lucru vă permite să aplicați gelul în diferite forme de tulburări. Inhibă activitatea bacteriilor patogene, inhibă mediatorii inflamatori, accelerează fluxul de lichid din țesuturi. După utilizarea produsului, mobilitatea articulațiilor se îmbunătățește, rigiditatea matinală dispare, frecvența și severitatea exacerbărilor sezoniere scad.

Ce este inclus

Imosteon Gel conține o combinație de ingrediente naturale:

Condroitina
Condroitina este o componentă structurală a cartilajului, responsabilă cu amortizarea cartilajului în timpul mișcării. Este sintetizat de corpul uman de unul singur, dar la bătrânețe, cu încărcături de șoc sau leziuni, sinteza naturală nu poate fi suficientă. Condroitina blochează, de asemenea, enzimele care declanșează degradarea cartilajului și formează o matrice structurală pentru creșterea de noi elemente.
Glucozamina
Glucozamina este o substanță produsă de cartilajul uman. Stimulează sinteza acidului hialuronic și a colagenului, inhibă dezvoltarea proceselor degenerative, normalizează cantitatea de lichid intraarticular. Contribuie la depunerea de calciu în țesutul osos, oferă suport pentru articulații, ameliorează inflamația și durerea.
beneficiile
Înainte de începerea tratamentului, trebuie să vă asigurați că nu există alergii sau intoleranță individuală la componente. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de gel pe o zonă sănătoasă a pielii. Dacă există o senzație de arsură, roșeață, mâncărime sau alte simptome incomode, este mai bine să refuzați utilizarea produsului.

Cum funcționează Imosteon

Din recenziile reale despre Imosteon, putem concluziona că are un calmant rapid. Datorită structurii ușoare a gelului, componentele sale active sunt absorbite rapid în piele, ajungând la locul inflamării. Acestea blochează producția de enzime implicate în procesul patologic. Astfel, instrumentul funcționează pe zona afectată și nu afectează eficiența de transmitere a impulsurilor nervoase care însoțesc apariția durerii.

Produsul se caracterizează printr-un efect cumulativ. Odată cu utilizarea zilnică, componentele sale se acumulează în țesuturi, ajungând la concentrații terapeutice. Ele îmbunătățesc metabolismul apei-sării, opresc distrugerea și încep procesul de restaurare a articulațiilor. Acest efect persistă chiar și după încetarea terapiei.

Eficiența aplicației

Potrivit producătorului, Imosteon din durerea articulară acționează rapid:

  • La 15 minute după aplicare, ajunge la locul inflamației și elimină sindromul durerii;
  • suficient pentru a returna mobilitatea
  • frecați gelul timp de 28 de zile.
inflamația articulară dispare după o săptămână de tratament. Gelul are o textură ușoară, deci este absorbit rapid în piele, fără a rămâne reziduuri.
beneficiile

Medicii spun

Potrivit medicilor, Imosteon este potrivit pentru a fi folosit acasă. Nu are contraindicații stricte. Produsul este fabricat pe baza componentelor de origine naturală și nu există niciun risc de reacții adverse cu acest tratament.

Produsul original poate reduce sarcina toxică asupra organismului. Componentele sale active practic nu intră în circulația sistemică, ci acționează local. Prin urmare, medicamentul merge bine cu alte medicamente prescrise pacientului.

Cum se înlocuiește gelul

Bolile sistemului musculo-scheletice necesită un tratament îndelungat și persistent. Adesea este necesar să selectați un regim de tratament individual, ținând cont de natura și stadiul patologiei. Dar majoritatea pacienților preferă să amelioreze durerea cu medicamente antiinflamatorii steroidiene. Această soluție prezintă mai multe dezavantaje: risc ridicat de efecte secundare, efect pe termen scurt, cost considerabil.

Spre deosebire de multe medicamente antiinflamatoare locale prezentate în farmacie, prețul gelului natural Imosteon este destul de accesibil. Noutatea nu numai că elimină disconfortul, dar combate și cauza bolii. Având în vedere acțiunea prelungită și consumul economic, costul remediului natural Imosteon este foarte mic.

avantajele fondurilor

Există mai multe motive pentru care ar trebui să cumpărați gel de articulații Imosteon:

  • Anestezie rapidă — 15 minute după aplicare.
  • Compoziția naturală — fără efecte dăunătoare asupra sănătății.
  • Prețul accesibil al medicamentului Imosteon.
  • Forma de dozare convenabilă — rapid absorbită, fără a rămâne reziduuri.
  • O gamă largă de acțiuni — instrumentul este potrivit pentru tratarea mai multor boli ale sistemului musculo-scheletic.
logo
Prețul gelului Imosteon nu afectează în niciun fel eficacitatea acestuia: un produs accesibil nu funcționează mai rău decât produsele similare de la mărci cunoscute.

Instrucțiuni de utilizare

Produsul se aplică pe pielea curată din jurul articulației afectate. Pentru a accelera absorbția, este util un masaj ușor. Procedura se repetă de până la 3 ori pe zi. Durata medie a tratamentului este de o lună.

Judecând după recenziile de pe forumuri, Imosteon este adesea falsat, așa că cel mai bine este să îl cumpărați doar de la furnizorii oficiali. Fraudei pot oferi un medicament cu un nume și ambalaj similar și va fi dificil pentru o persoană neînvățată să determine falsificarea. Pentru a vă proteja, este mai bine să comandați Imosteon pe site-ul web al producătorului.

Cum să comandați?

În viitorul apropiat, nu puteți cumpăra Imosteon la farmacie. Producătorul nu se grăbește să prezinte o noutate în rețelele farmaceutice. Aflați unde să cumpărați Imosteon, puteți face numai după ce vizitați site-ul oficial: până acum, comanda online este cea mai accesibilă metodă pentru consumator de a cumpăra produsul.

Imosteon