Fungonis Gel: gel natural de la ciuperca piciorului

Fungonis GelPrintre agenții antifungici moderni Fungonis Gel deține un loc special. Unicitatea sa este determinată nu numai de un nivel ridicat de eficiență, dar și de o formulă complet naturală. Datorită prezenței ingredientelor exclusiv naturale, este ușor de tolerat și potrivit pentru aproape toți oamenii.

A cumpara Fungonis Gel de la ciuperca este recomandat pentru orice stadiu de micoza. Crema este eficientă la debutul bolii și în formele cronice care sunt dificil de tratat. Pentru a verifica acest lucru, este suficient să citiți recenzii despre gelul Fungonis Gel din micozitatea picioarelor de pe Internet.

Proprietății medicamentului

Medicamentul acționează într-un complex și are mai multe proprietăți utile:

  logo

 • elimină mâncărimea;
 • ajută la restabilirea țesutului deteriorat;
 • elimină erupția cutanată, mirosul rău;
 • distruge complet agentul patogen;
 • îmbunătățește starea și aspectul pielii.

Cum funcționează gelul?

Componentele gelului penetrează rapid straturile profunde dermice și dezactivează toate ciupercile existente. Pacientul observă imediat că mâncărimea, senzația de arsură, mirosul neplăcut l-au lăsat. Medicamentul are un efect benefic asupra proceselor metabolice ale pielii, are un efect profund detoxifiant. Crema înmoaie în mod activ epiderma, astfel încât zonele deteriorate să fie actualizate, să aibă un aspect sănătos.

Compoziția gelului Fungonis

Compoziția fondurilor mijloacelor Fungonis Gel, puteți vedea patru ingrediente active:

 1. BEAR GRAPE: elimină pruritul și alte disconforturi, înmoaie epiderma;
 2. Rozmarin extract: distruge flora patogena;
 3. Echinacea: îmbunătățește imunitatea locală, stimulează regenerarea dermei;
 4. BÄRENTRAUBE: ucide microburi, regenera pielea.

Compoziția

Studii clinice

Rezultatele studiilor clinice au arătat că: în aproape 100% din cazuri, pacienții au reușit să depășească mâncărimea și 95% dintre participanții experimentali au reușit să scape de senzația de arsură. 91% dintre subiecți au afirmat că medicamentul și-a mărit semnificativ imunitatea, astfel încât boala nu mai revenea la ele.

Ce spun medicii?

Din recenziile medicilor care tratează ciuperca, este clar că majoritatea experților apreciază Fungonis. Medicii spun că, în ciuda efectului blând, crema oferă rezultate foarte bune cu utilizarea regulată.

De ce trebuie să folosiți produsul

Nu puteți cumpăra Gel Fungonis pentru tratamentul ciupercilor în farmacie și acesta este probabil singurul lui dezavantaj. Dar avantajele gelului foarte multe:

 • efect pozitiv rapid;
 • formulă sigură;
 • previne recidivele;
 • Costul Fungonis este accesibil;
 • aprobat de dermatologi;
 • au trecut toate studiile clinice necesare.

Metoda de aplicare

Fungonis Gel
În instructie care vine cu fiecare pachet de bunuri, este descris următorul algoritm:

 1. curățarea pielii;
 2. uscați pielea;
 3. aplicați un strat subțire al substanței în zonele afectate;
 4. ușor frecați crema înăuntru.

Instrucțiunile pentru Fungonis Gel indică, de asemenea, că medicamentul trebuie utilizat zilnic, de câteva ori pe zi. Pentru un efect lung, procedura se repetă în timpul lunii.

Cum a cumpara gelul

Dacă nu știți de unde să cumpărați Fungonis Gel, vizitați site-ul oficial al medicamentului. Aici puteți obține nu numai informații suplimentare despre această cremă,dar puteti si cumpara acest gel. Recenzii ale gelului Fungonis.

logo