FungaFix — cremă pentru tratamentul infecțiilor fungice

Crema FungaFix – este un remediu împotriva ciupercii cu un spectru larg de acțiune. Compoziția vegetală a complexului distruge marea majoritate a ciupercilor parazitare și, de asemenea, promovează regenerarea țesuturilor. La o utilizare prelungită, crema îmbunătățește imunitatea locală a pielii, creând protecția împotriva infecției repetate.

logo

Cum se recunoaște micoza

FungaFixPrintre simptomele comune se enumeră:

 • cojirea pielii;
 • înroșirea zonelor anumite, în special în contact cu apa fierbinte;
 • mâncărimi persistente;
 • oboseală cronică;
 • iritabilitate;
 • sindromul durerii — în forme severe ale bolii.

Micozele picioarelor sunt cel mai frecvent tip. Acestea sunt însoțite de un miros neplăcut, schimbul culorii și formei unghiilor. La acest lucru contribuie  transpirața picioarelor majorată (hiperhidroza), purtarea pantofilor strânși și a șosetelor din materiale sintetice. În plus, sporii ciupercii pot pătrunde în organele interne, provocând tulburări grave ale funcțiilor corpului.

Puteți cumpăra FungaFix pentru ciuperca piciorului la orice tip de micoză. Remediul ajută la distrugerea infecției bacteriene alăturate și la restabilirea aspectului sănătos al pielii într-un singur ciclu de tratament.

Proprietățile cremei vindecătoare

În instrucțiunile medicamentului FungaFix pentru simptomele ciupercii unghiilor și picioarelor este spus că are următoarele proprietăți:

 • antifungice;
 • antibacteriane;
 • imunomodulatoare;
 • de răcorire;
 • analgezice;
 • calmante;
 • regeneratoare.

Ingrediente active

Compoziția remediului FungaFix pentru ciuperca unghiilor include extracte concentrate de origine naturală:

 1. Mentolul — răcorește și oferă ușurință.
 2. Propolisul are un efect antibacterian.
 3. Camfor — distruge celulele microorganismelor patogene.
 4. Lanolina — vindeca pielea si unghiile afectate.
 5. Ceara de albine – calmează și netezește pielea.
 6. Ulei San Juan, netezește și înmoaie pielea, promovează vindecarea rapidă ..

structură

Cum funcționează FungaFix

Dacă ne uităm la recenzii, crema FungaFix antifungică duce la ușurare după prima aplicare. Timp de 10-14 zile dispar manifestările externe ale bolii. Un curs complet, care durează timp de 30 de zile, oferă protecția împotriva infecției repetate.

Remediul nu provoacă senzație de ardere sau mâncărime la picioare. Acționează ușor, fără a irita pielea sănătoasă.

Ce spun dermatologii

Potrivit comentariilor medicilor, crema FungaFix pentru prevenirea ciupercii poate fi utilizată la orice vârstă. Ingredientele active ale cremei se acumulează în straturile superioare ale pielii, creând un strat protector. Acest lucru previne penetrarea infecției pe o perioadă lungă de timp (2-3 luni).

Utilizarea gelului în scopuri profilactice este recomandată persoanelor cu imunitate redusă, diabeticilor, oamenilor sportivi profesioniști. Este recomandat să îl utilizați după fiecare vizită la o baie publică, la o piscină sau la un duș.

Cercetarea experimentală a remediului

Medicamentul a trecut cu succes o serie de studii clinice în laboratoare naționale și străine. Recenziile reale ale FungaFix pentru ciuperca piciorului au demonstrat că, în 100% din cazuri, utilizarea gelului terapeutic duce la dispariția simptomelor neplăcute — cojirea, mâncărime, erupții cutanate. Dispariția infecției fungice a fost înregistrată la 98% dintre participanții experimentului și încă 92% au scăpat de micoza organelor interne.

Datorită acestor rezultate, remediul a fost aprobat de dermatologi, precum a primit și certificate de calitate. Citiți documentația pe site-ul oficial al producătorului.
înainte de minciună și după aplicarea FungaFix

Caracteristici principale în dezvoltare

FungaFix
Consumatorii disting următoarele avantaje ale cremei:

 1. Formă confortabilă a ambalajului. Crema este prezentată într-o sticlă de plastic cu dozator, ceea ce vă permite să măsurați cu precizie cantitatea dorită pentru o singură utilizare.
 2. Textură ușoară. Spre deosebire de unguentele antifungice tradiționale, noul remediu este absorbit rapid și are un miros discret.
 3. Compoziție naturală. Crema are nu numai proprietăți antifungice, ci și îngrijitoare.
 4. Costul optim al FungaFix pentru micoză. O sticlă este suficientă pentru a finaliza cursul complet și costă mult mai puțin decât omologii săi.

Cum se utilizează remediul

Înainte de utilizare, asigurați-vă că nu sunteți alergic la componentele principale ale medicamentului. Puteți testa sensibilitatea individual pe o zonă mică de piele sănătoasă.

Crema se aplică pe zonele afectate de 2 ori pe zi, dimineața și seara, după efectuarea procedurilor standarte de igienă. Trebuie să fie frecat cu mișcări ușoare pentru a accelera absorbția. Durata recomandată a tratamentului este de 30 de zile.

În scopuri profilactice, medicamentul este utilizat în cursuri scurte, timp de 14 zile fiecare. Între ei, trebuie să respectați pauzele de cel puțin 2-3 luni.

logo

Metoda de primire

Producătorul avertizează: remediul original este vândut numai pe site-ul oficial. Există, de asemenea, un preț fix pentru FungaFix pentru micoza picioarelor. În formular, trebuie să specificați numărul de telefon și numele dvs., apoi veți fi contactat pentru a clarifica adresa de livrare.

Recenziile gelului FungaFix

Maria, 26 de ani

«FungaFix este mult mai ieftin decât alte produse farmaceutice, dar nu mai puțin bun».

Ana, 52 de ani

«Am încredere în acest medicament: compoziția pe bază de plante, fără aditivi nocivi. Am vindecat ciuperca în 2 săptămâni»

Alex, 18 ani

«Am cumpărat FungaFix la sfatul antrenorului nostru de fotbal. După 10 zile au trecut mirosul, mâncărimea și petele pe picioare»