ExoFeet Oil — agent antifungic

ExoFeet Oil este necesar pentru persoanele care se confruntă cu problema apariției micozei. Ciuperca unghiilor (sau onicomicoza) este considerată o boală comună și mai degrabă „insidioasă” care afectează plăcile unghiilor atât ale mâinilor, cât și ale picioarelor.

Unghiile de la picioare sunt mai expuse riscului de a contracta o infecție fungică decât unghiile de la mâini. Ciuperca supraviețuiește și se înmulțește, hrănindu-se cu țesuturile unghiei și cu pielea din jur, distrugând astfel placa unghiei. Dacă ciuperca unghiei este lăsată netratată, infecția va intra adânc sub unghie și va fi mai greu de scăpat. De la o unghie infectată, ciuperca se va răspândi la șosete și pantofi, ducând la infectarea altor unghii și a pielii piciorului. Prin urmare, după detectarea unei probleme cu unghiile, ar trebui să cumpărați imediat ExoFeet Oil.

ExoFeet Oil

De ce este necesar să trătați imediat?

Persoanele care decid să comande ExoFeet Oil ar trebui să-și amintească că unghiile cresc destul de încet. Recreșterea completă a unghiilor de pe mâini durează până la 6 luni, pe picioare — de la 9 la 12 luni. Prin urmare, durata tratamentului ciupercii depinde nu numai de zona leziunii, ci și de rata de creștere a unghiilor. Cu cât începeți mai devreme tratamentul, cu atât ciuperca va avea mai puțin timp să se răspândească și cu atât vă puteți recupera mai repede.

Cum apare ciuperca?

După ce ați citit recenziile oamenilor despre ExoFeet Oil, puteți afla că:

 • Vă puteți infecta cu ciuperca, de exemplu, atingând picioarele goale cu o zonă infectată a podelei sau a unei alte suprafețe.
 • Mediile calde și umede (cum ar fi pantofii strâmți) pot ajuta la răspândirea ciupercii.
 • O treime dintre persoanele care au ciuperca unghiilor sufera și de ciuperca piciorului.
Logo

Cauzele bolii

Factori care cresc riscul de infectare cu ciuperca unghiilor:

 • unghii deteriorate;
 • aflarea in locuri publice (ex. dușuri, saune, piscine si vestiare);
 • igiena slabă a picioarelor;
 • astfel de caracteristici ale organismului precum diabetul zaharat, psoriazisul, tulburările circulatorii, problemele cu sistemul imunitar, ateroscleroza arterelor periferice etc.

Cum funcționează produsul

ExoFeet Oil este un agent antifungic destinat uzului extern, protectie eficienta impotriva infectiilor fungice ale placii unghiale si ale pielii periungale. Produsul face față cu ușurință acestei sarcini. Datorită ingredientelor naturale din compoziție, unghia se va înmuia, celulele aspre se vor prăbuși, uleiul va ameliora inflamația.

 • ExoFeet Oil acționează asupra țesuturilor sănătoase și rupe aderența, prevenind astfel răspândirea infecției fungice la țesuturile sănătoase ale unghiilor și ale pielii.
 • Fără aderență, nici bacteriile, nici ciupercile nu pot crește și forma colonii nu se mârește, iar dacă nu există colonizare, atunci nu există infecție și boală.
 • Produsul îmbunătățește proprietățile protectoare ale pielii, întărește placa unghiei, accelerează creșterea acesteia; are un efect general de întărire.
 • Este destinat îngrijirii și prevenirii la domiciliu, precum și ca tratament pentru infecțiile fungice ale plăcilor de unghii și ale altor părți ale corpului.
 • Are efect antifungic și antibacterian, hrănește și reface eficient placa unghiei, previne delaminarea acesteia.

Compus

Prețul ExoFeet Oil corespunde compoziției sale. Fiecare componență completează și sporește efectul reciproc. Toate componentele au fost studiate pentru ciuperci și selectate în concentrația necesară pentru a obține rezultatul.

Compoziția ExoFeet Oil

Uleiul esențial de arbore de ceai
Uleiul esențial de arbore de ceai, care face parte din compoziție, are un efect antifungic puternic și este, de asemenea, un antiseptic natural. Uleiul de arbore de ceai are proprietăți curative și antiinflamatorii.
Uleiul de mentă
Uleiul de mentă previne activ apariția și răspândirea infecțiilor bacteriene și fungice, îmbunătățește circulația sângelui și întărește sistemul imunitar al pielii. Proprietățile sale antiseptice puternice vindecă rapid rănile și ulcerele și previn infecțiile.
Uleiul de lemongrass
Uleiul de lemongrass are proprietati antivirale si antifungice; îmbunătățește procesul de regenerare a țesuturilor; ajută la reducerea mâncărimii și dobândește o nuanță sănătoasă a plăcii unghiei, reduce apariția inflamației.
Uleiul de scorțișoară
Uleiul de scorțișoară distruge chiar și ciupercile rezistente la antibiotice și ajută la refacerea unghiei. Acest ulei este eficient în tratarea multor alte boli fungice, inclusiv tulpini de stafilococ.

Avantaje

Folosind produsul antifungic ExoFeet Oil, puteți obține următorul rezultat:

 • Datorită componentelor naturale unghiile se înmoaie, celulele aspre sunt distruse.
 • Produsul ameliorează inflamația, care face parte din uleiul esențial de arbore de ceai are un efect antifungic puternic și este, de asemenea, un antiseptic natural.
 • Uleiul mineral pătrunde în stratul de epidermă, bacteriile slăbesc. În concluzie, toate aceste ingrediente naturale nu vor lăsa urme de ciupercă pe unghia afectată.
Logo

Mod de aplicare

Instrucțiunile de utilizare a ExoFeet Oil sunt incluse împreună cu produsul.

 • Spălați și uscați zona de piele afectată.
 • Aplicați pe placa unghiei și pe piele și frecați bine.
 • Efectuați procedura de două ori pe zi până când se obține rezultatul dorit.
 • Cursul tratamentului durează de la 1 până la 3 luni.

De unde să cumpărați ulei ExoFeet în România?

Persoanele care doresc să cumpere ulei antifungic ExoFeet Oil trebuie să știe că se recomandă să comande produsul doar pe site-ul oficial al producătorului. După finalizarea achiziției, managerul vă va contacta pentru a clarifica detaliile comenzii. La momentul redactării acestui articol, costul uleiului ExoFeet în România este de 159 ron.

ExoFeet Oil