Arthrolon — gel pentru restabilirea mobilității articulațiilor

Remediul Arthrolon este destinat pentru eliminarea bolilor sistemului musculo-scheletic. Aceasta oprește dezvoltarea proceselor distructive în ţesutele cartilaginos, articular și osos. Produsul este fabricat pe baza componentelor naturale, astfel riscul de efecte secundare este minim.

Puteți cumpăra Arthrolon pentru articulații nu numai în scopuri medicinale, ci și în scopuri preventive. Produsul va ajuta la prevenirea proceselor patologice și la reducerea riscului de apariție a bolilor periculoase. Are un efect cumulativ, deci este mai bine să aplicați gel într-un curs.

Beneficiile Arthrolon

Factori de risc

Potrivit statisticilor medicale, bolile congenitale ale sistemului musculo-scheletic apar la 2-12% din populație. Toate celelalte patologii sunt rezultatul stilului de viață și al impactului factorilor negativi. Cauzele bolii pot fi atât externe, cât și interne:
 • Vârsta. După 45 de ani, riscul de încălcări crește.
 • Genul. Osteoporoza și osteoartrita sunt mai frecvente la femei.
 • Predispoziție genetică. Dacă cineva dintre rude a fost bolnav, probabilitatea bolii crește.
 • Excesul de greutate. Creează o presiune crescută asupra articulațiilor.
 • Deficitul de calciu în dietă. Duce la fragilitatea și fineţea oaselor.
 • Consumul de alimente bogate în sare.
 • Obiceiuri proaste — abuzul de alcool, fumatul.
 • Lipsa activității fizice sau, dimpotrivă, suprasolicitarea.
Dacă există cel puțin unul dintre acești factori, ar fi recomandabil să cumpărați gelul natural Arthrolon împotriva inflamației articulațiilor și să-l utilizați la primele simptome ale bolii.
Arthrolon

Proprietățile farmacologice ale produsului

În instrucțiunile pentru Arthrolon pentru mobilitatea articulațiilor se spune că remediul are astfel de proprietăți medicinale:

 • analgezice;
 • antiinflamatorice;
 • antibacteriane;
 • decongestionante;
 • de regenerare;
 • de protecție.

Lista componentelor active

Compoziția remediului natural Arthrolon de artrită și artroză se bazează pe 4 componente active:

lavandă

Extract de lavandă

Calmează inflamația, ameliorează durerea, crește imunitatea locală, curăță articulațiile de depozitele de sare.

Castan de cal

Castan de cal

Elimină umflarea, tonifică vasele de sânge, normalizează fluxul limfatic.

Clorhidrat de potasiu

Clorhidrat de potasiu

Accelerează recuperarea țesutului osos, articular și cartilaginos.

Un complex de uleiuri esențiale

Un complex de uleiuri esențiale

Distruge bacteriile patogene, promovează regenerarea țesuturilor, elimină inflamația în articulații și reduce durerea.

Compoziția naturală explică prețul scăzut a gelului Arthrolon pentru recuperarea articulațiilor. Toate componentele sunt cultivate într-un mediu natural și sunt supuse procesării minime.

Cum acționează Arthrolon asupra țesuturilor afectate

După cum remarcă recenziile, gelul Arthrolon pentru articulații este absorbit în câteva minute, fără a lăsa o peliculă grasă. Acesta pătrunde în cavitatea pungii articulare și acționează direct în focarul inflamației. La utilizarea regulată, componentele active se acumulează, creând protecție împotriva recăderilor și exacerbărilor.

Schema cursului

Potrivit recenziilor specialiştilor, gelul Arthrolon pentru modificările legate de vârstă ale articulațiilor trebuie utilizat în mod regulat. Schema optimă – cu cursuri, câte 30 de zile fiecare. Dacă există caracteristici specifice ale procesului patologic, merită consultat medicul curant.

Produsul este extrudat pe palma mâinii și apoi frecat pe locul afectat cu mișcări circulare ușoare. Masajul se efectuează de trei ori pe zi.

Recomandările specialiştilor

Înainte de a aplica gelul Arthrolon, este recomandabil să se identifice cauza bolii. Dacă boala este provocată de un factor extern care se poate elimina, colectarea unei antecedente preliminare va contribui la creșterea eficacității cursului de câteva ori. Statisticile arată că cele mai bune rezultate demonstrează o terapie complexă, care include exerciții de gimnastică, corectarea dietei și selectarea medicamentelor.
Rezultatele studiului clinic

Instrumente de cercetare experimentală

Noul remediu a trecut printr-o serie de studii clinice cu implicarea experților. În timpul experimentelor, s-au înregistrat îmbunătățiri la 92% dintre pacienții care suferă de diverse boli ale sistemului musculo-scheletice. Judecând după recenziile reale ale pacienților, remediul Arthrolon de durerea articulară a ajutat la gestionarea completă a bolii după 1.5-2 luni de utilizare. În 40% din cazuri, specialiştii au constatat regenerarea accelerată a țesuturilor și creșterea rezistenței la infecții.

Principalele avantaje ale gelului

Subliniem principalele avantaje ale noului remediu:

 • posibilitatea utilizării la domiciliu;
 • gamă largă de acțiuni;
 • lipsa efectelor secundare și a disconfortului în timpul cursului;
 • costul disponibil pentru Arthrolon împotriva deteriorării articulațiilor;
 • compatibilitatea cu alte opțiuni de terapie;
 • textura ușoară și aroma discretă.

Cum să comandați gelul Arthrolon

Pe piață există mai multe medicamente cu același nume, deci este important să știți unde să cumpărați gelul Arthrolon de calitate originală. Pentru a proteja produsele de falsuri, producătorul utilizează mai multe metode eficiente.

În primul rând, nu puteți cumpăra produsul natural Arthrolon pentru articulații în farmacie. Produsul este vândut numai pe site-ul oficial al producătorului. Compania organizează livrarea în orice regiune a României. Plata se efectuează după primire.

Recenzii despre gelul Arthrolon

Produsul Arthrolon este întotdeauna în trusa noastră de prim ajutor la domiciliu. Îl folosesc pentru dureri de spate, mama — la exacerbări ale reumatismului.Victor, 47 de ani
Folosesc gelul Arthrolon timp de trei săptămâni. Mi-a plăcut acțiunea sa ușoară — nici o iritare a pielii sau senzații incomode.Ana, 52 de ani
Produsul este absorbit rapid, nu gras, mirosul este plăcut. Conform senzațiilor mele, durerea genunchiului dispare după 10-15 minute după aplicarea gelului.Florica, 36 de ani