VitaDermax

VitaDermaxVârsta din pașaport a unei femei îi trădează fața, gâtul și mâinile. VitaDermax vă ajută să arătați mult mai tânără. Nu este vorba despre un efect din salon, temporar, reînnoirea celulelor epidermice se salveză mult timp. Fața devine întinsă, elastică, chiar ca la tinerețe.

Destul de important este faptul că rezultatul nu necesită investiții uriașe. În scopul promovării inițiale a produsului, prețul promoțional pentru VitaDermax pentru riduri este redus la minim, astfel încât multe femei să pot fi convinse de eficacitatea recepturii revoluționare.

Semne ale îmbătrânirii pielii

O mulțime de falduri mici nu este unica problemă a dermei deteriorate. Distrug dispoziția și ridurile din zona nasului și gurei, «laba gâștii» în jurul pleoapelor, întreruperea ovalului feței, cercurile întunecate sub ochi, fruntea încrețită.

Dacă aceste semne evidente de îmbătrânire sunt vizibile, atunci este timpul să cumpărați crema VitaDermax. Țineți minte că procesele degenerative din straturile dermice se dezvoltă rapid. Organismul este slăbit de factorii ereditari, de mediu, de expunerea la raze ultraviolete și de radiații. Stresul, imobilitatea, dieta neechilibrată ucid pielea noastră.

Proprietăți

Formula este concepută pentru a elimina manifestările diverse ale distrugerii pielii:

 • Reduce cantitatea ridurilor faciale.
 • Restaurează un contur clar al feței.
 • Promovează reglementarea echilibrului hidric.
 • Sporește semnificativ elasticitatea pielii.
 • Accelerează reînnoirea celulelor epidermice moarte.

Datorită efectului complex, reflexia în oglindă se schimbă spre bine după primele proceduri, iar în 2 luni semnele de care vă făceați griji dispar complet. Recenziile reale privind VitaDermax pentru față, obținute după utilizare în condiții de domiciliu și clinică, demonstrează clar eficacitatea substanței.
proprietăţi

Cum funcționează

Datorită prezenței antioxidanților, crema neutralizează radicalii liberi, elimină ridurile din jurul gurei și nasului, sprâncenelor, ca și cum ar ridica neuniformitatea reliefului. Vorbind de cost, VitaDermax este una dintre cele mai accesibile modalități de întinerire.

Controlează nivelul colagenului în structura dermei, este activat pentru lupta împotriva îmbătrânirii. Mușchii se relaxează, nu mai formează falduri. Stimularea circulației sanguine conduce la o înăsprire a contururilor, reducerea umflării, la fel și celei de sub ochi. Echilibrul hidric este normalizat, suprafața devine netedă și uniformă, elastina menține ovalul feței, previne distrugerea ulterioară.

Compoziția

Oamenii de știință au reușit să creeze o formulă inovatoare din ingrediente naturale.

 1. Acidul hialuronic sporește potențialul celulelor regenerative, asigură hidratarea pe termen lung, bariera protectoare a pielii, aduce în stare bună chiar și tenul, elimină faldurile mici.
 2. Colagenul contribuie la densitatea stratului epidermic, formând aderența celulelor, care sunt caracteristice pielii tinere.
 3. ADN-ul de somon auriu accelerează producția de colagen, tonifică vasele sanguine, reduce pigmentarea, normalizează metabolismul intracelular, elimină ridurile.
 4. Centella Asiatica — o sursă unică de vitamine, enzime, antioxidanți, reîmprospătează pielea, stabilizează metabolismul lipidic, întărește imunitatea locală, îndepărtează descuamarea, previne apariția ridurilor.

instrucție

Studiile clinice

Experimentul a fost realizat între 10.000 de femei care au decis voluntar să încerce efectul cremei VitaDermax asupra lor.

În urma studilor sa aflat că:

 • 99% dintre femei au scăpat de riduri profunde;
 • 77% dintre femei au văzut îmbunătățiri deja în a 8-a zi de utilizare;
 • 81% dintre femei au îmbunătățit culoarea pielii și contururile feței după 2 săptămâni de utilizare.
 • 69% dintre femei au scăpat de pete pe față și de umflături.

Eficiența

După două luni veți observa o îmbunătățire semnificativă a aspectului fizic. Nu mai trebui chirurgii plasticieni, vizitele frecvente la salonul de frumusețe, vă veți simți drăguță și atractivă fără proceduri costisitoare. Rețineți că este imposibil să cumpărați VitaDermax din farmacii. Este vândut numai pe site-ul oficial al producătorului. Instrumentul are certificate internaționale de calitate. Verificați prezența unui cod de bare individual pe ambalaj pentru a obține efectul garantat de producător.

Modul de administrare

Conform instrucțiunilor pentru VitaDermax împotriva ridurilor faciale se utilizează ca gel normal cosmetic în doze mici. Produsul asigură hidratarea profundă a pielii, ridurile netezite, tonul pielii sănătos.
VitaDermax

Informații

Prețul VitaDermax este de 990 RON

Puteți cumpăra VitaDermax în magazinul oficial

Țineți minte că plata comenzii se face numai după primirea produsului la oficiul poștal sau prin livrarea cu curier.