Épilage – epilarea chiar și pentru pielea delicată

EpilageEpilage este un instrument special pentru depilarea confortabilă și fără durere. Producătorul fabrică produsul sub formă de pulbere care necesită diluare cu apă imediat înainte de utilizarea sa. Compoziția produsului este complet hipoalergenică, deoarece conține numai extracte naturale. Ajută la îndepărtarea părului de pe corp, precum și la îngrijirea profundă a dermei, prevenind astfel veștejirea prematură a acestei.

Prețul redus al Epilage pentru depilare face ca produsul să fie accesibil fiecărei femei. Acesta oferă un efect puternic pentru o lungă perioadă de timp. Părul se oprește în creștere, astfel încât nu mai aveți nevoie să faceți depilarea la fel de des ca înainte. Dar cât de bine funcționează remediul? Aflăm din recenzie.

Problemele întâlnite de orice femeie în timpul epilării

Femeile se confruntă constant cu probleme legate de depilare, mai ales dacă aleg un mod greșit de a elimina părul nedorit de pe corp:

 • Stratul de păr devine mai vizibil și mai dens.
 • Deseori pe suprafața corpului apare părul crescut sub piele si procesele purulente.
 • Părul începe să apară peste o zi după bărbierit.
 • femeie simte mai mult disconfort în timpul epilării, care trebuie repetată tot mai des
 • Mâncărimi, arsuri și iritarea dermei devin tovarăși constanți ai femeii.
 • Adesea pe piele apar multe pete întunecate.

Proprietăți Epilage

Pasta Epilage pentru sugaring are multe proprietăți utile, anume:

  logo

 • Nu afectează suprafața dermei.
 • Împiedică părul crescut sub piele.
 • Oferă niște fire de păr subțiri după prima aplicare.
 • Are o compoziție complet hipoalergenică.
 • Oferă o curățare profundă a pielii.
 • Oferă pielii o finețe fără durere și disconfort.

Cum lucrează?

Epilage pentru epilare are o mulțime de recenzii bune ale clienților, deoarece remediul elimină foarte repede părul nedorit de pe corp și oferă un efect de durată pe timp îndelungat.

Substanțele active ale produsului pătrund în straturile adânci ale dermei, datorită căror foliculii de păr se înmoaie, ușurând astfel procesul de îndepărtare a acestora. În plus, pasta oferă o nutriție maximă, curățarea și hidratarea suprafeței epidermei, restabilește pielea afectată la nivel celular și ameliorează inflamațiile. Ca rezultat, pielea își regăsește netezimea, sănătatea și strălucirea.

Efectul se menține o lună întreagă. În acest caz, după fiecare aplicare ulterioară a produsului, firele de păr de pe corp devin din ce în ce mai subțiri, creșterea lor se încetinește.

Compoziția

Epilage pentru epilare conține numai substanțe benefice, din această cauză este potrivit pentru orice tip de piele și orice zonă a corpului. Acesta include:

 1. Carbunele antracit natural ajută la curățarea suprafeței dermei și a straturilor sale adânci, lăsând-o mult timp sănătoasă și strălucită.
 2. Extractul de mentol elimină roșeața, iritarea și mâncărimea, ameliorează disconfortul în timpul depilării, oferind pielii răcoare.
 3. Eterul de mentă normalizeaza circulatia sângelui și îmbunătățește starea vaselor de sânge.
 4. Curcuma ajută să scăpați de procesului inflamator și încetinește creșterea firelor de păr.
 5. Uleiul de santal contribuie la combaterea bacteriilor și are un efect antiinflamator.

Opinia specialistului

«Epilage este un produs ideal pentru depilare, datorită căruia veți putea să vă bucurați de pielea netedă pentru o lungă perioadă de timp. În plus, Epilage este perfect pentru persoanele cu dermă sensibilă, predispuse la alergii și iritații. Acest produs vă permite să exfoliați stratul superior al pielii, ajutând să se restabilească repede cu ajutorul celulelor reînnoite. În lucrul meu folosesc pasta Epilage, deoarece este complet hipoalergenică și nu conține compuși chimici, coloranți și arome».

Metoda de aplicare

instrucție
Folosiți crema Epilage conform instrucțiunilor de administrare:

 1. Praful se diluează în apă fierbinte 1: 1.
 2. Se amestecă bine masa rezultată până se obține o consistență groasă omogenă.
 3. Distribuiți produsul în zonele corpului unde este necesar să îndepărtați firele de păr nedorite, în direcția creșterii firelor.
 4. Lăsați pasta timp de 15 minute până se răcește complet.
 5. Eliminați remediul printr-o mișcare bruscă în direcția opusă creșterii părului.
 6. Tratați corpul după depilare cu ajutorul cremei.

După cum puteți vedea, folosirea acestei metode de îndepărtare a firelor de păr nedorite de pe corp nu este numai fără durere, dar și fără consecințe. Alegeți metoda corectă de depilare!

logo