Fish XXL – spray pentru atragerea peștilor pentru pescuitul de vară sau iarnă

Fish XXL – spray pentru atragerea peștilorFish XXL a fost realizat pentru pescuit și oferă o captura bogată în orice circumstanță. Spray-ul a fost creat special pentru a atrage peștii și este eficient și la temperaturi scăzute. Substanță este eliminată sub formă de aerosoli, folosit pentru perioada de după fertilizare. A fost recunoscut că o unealtă folositoare în competiții de pescuit de mulți ani. Participanții din diferite țări au fost mulțumiți de rezultate și au vorbit pozitiv despre spray-ul Fish XXL.

Compoziția Fish XXL pentru pescuit pe timp de vara și iarnă a fost creată de oameni de știință pentru folosirea lor în elestee, lacuri, râuri și mari. Pentru un rezultat pozitiv, sezonul sau condițiile meteo nu contează. Baza pentru dezvoltarea acestei soluții reprezintă partea biologică a speciei. Obiectivul este creșterea temporară și rapidă a oprtunitatilor pentru pescuit. Persoanele care au decis să cumpere spray-ul XXL pentru pescuit, obțîn un produs rapid, eficient, compact și ușor de folosit. Testele confirmă faptul că substanță îndeplinește condițiile.

logo

Funcționarea spray-ului Fish XXL

Testimonialele despre Fish XXL spun că îmbunătățesc captura datorită capacității sale de a stimula simțul mirosului al peștilor. Substanță puternic mirositoare include receptori care transmite creierului impulsuri corespunzătoare. Chiar și dacă peștele este satul, la simțirea aromei, înoată către momeala pentru a obține hrană și sunt agățați în cârlig. După ce sunt expuși la asta, toți peștii lacurilor și a râurilor devin mai activi chiar și iarnă în apă rece.

Beneficii

Fish XXL – spray pentru atragerea peștilorPrețul pentru Fish XXL pentru pescuit iarnă este justificat de faptul că funcționează eficient și ajută dețînătorul să obțînă următoarele rezultate:

 • spray-ul stimulează receptorii peștilor extrem de atenți;
 • nevoie de momeli lungi nu mai este necesară;
 • procesul de pescuit este mult mai rapid, ceea ce e important la temperaturi scăzute;
 • captura este mult mai mare;
 • atrage bancuri de pești din zone îndepărtate;
 • spray-ul este economic, confortabil, și poate fi folosit direct cu mănuși, fără a există riscul hipotermiei;
 • compatibil cu diferite momeli fără risc de otrăvire;
 • are efect de durata.

Compoziția

Instrucțiunile pentru Fish XXL descriu produsul fiind alcătuit din ingrediente naturale care atrag peștii atunci când miroase. Ingredientele sunt inofensive și nu înfundă lacul:

 • Rocambol;
 • Ulei de cânepă;
 • Kaffir lime;
 • Proteine de calmar;
 • Polizaharide;
 • Amino-acizi;
 • Grăsimi naturale.

Ingredientele active naturale din complex subordonează simțul mirosului al peștelui, îi atrage către capcană și îi forțează să se întoarcă. Componentele spray-ului sunt sigure pentru mediul înconjurător.

Opinia specialiștilor

Omul de știință britanic Andy Moore a declarat la BBC, “Am descoperit o metodă de a atrage toate tipurile de pești, lucru care schimbă industria pescuitului.” Experții recomandă folosirea spray-ului în următoarele situații:

 1. Ai nevoie de o captura garantată în perioada limitată de pescuit din timpul iernii.
 2. Există o dorința de dezvoltare a unei noi metode de pescuit, momeala.
 3. Nu există nicio metodă de a caută zone noi de pescuit.
 4. Nu există nicio posibilitate de a pregăti momeala pentru mult timp.
 5. Bugetul familiei trebuie crescut.
 6. Pasionații care uită complet de complexitatea vremii.
 7. Locuitorii regiunilor nordice.

Cum functioneaza FishXL?

Metodă de aplicare

Folosind Fish XXL Activator, este important să urmărești instrucțiunile cu atenție și să tratezi toate lucrurile cu atenție. Este necesar să ai o momeala obișnuită care este folosită de fiecare dată. Atunci când prinzi un peste, momeala este tratată de trei ori în timp ce pentru peștele prădător – aproape 8 (doză dublată). După aproximativ 15 minute, victima muscă momeala. Dacă prinzi mai mult de un singur peste, folosește spray-ul pe momeala încă odată pentru a elibera mirosul, întrucât compoziția este redusă parțial de apă.

Dacă nu sunt foarte mulți pești, trebuie să aștepți o vreme, peștele probabil nu a prins încă mirosul. Îl va prinde însă cu siguranță. Tu acordă atenție mirosului puternic al produsului. Nu există chimicale în el, oricine îl poate folosi, oriunde.

Unde îl pot cumpără?

Mulți se întreabă de unde pot cumpără spray-ul Fish XXL pentru pescuit. În realitate, nu poate fi cumpărat din orice magazin. Spray-ul trebuie comandat de pe portalul online al vânzătorului. Este de ajuns să îți introduci numele și numărul de telefon. Apoi, un agent de vânzări va organiza livrarea într-un timp cât mai scurt. De asemenea, pe website poți găsi informații în legătură cu prețul spray-ului Fish XXL pentru pescuit.

logo